TS-ogn

Toyota Sportscar - Owners Group Norway 

  • En pizza blir til....

  • Generell diskusjon / "off topic" emner, media, annonser pÃ¥ Finn.no, video fra YouTube osv
Generell diskusjon / "off topic" emner, media, annonser på Finn.no, video fra YouTube osv
 #42691  av kennethx
 
Yey..laget pizza i dag...og dokumenterte mine kunster :lol:

starter ut med å lage bunn....når vi først er i gang, så må vi lage to, ikke sant?

Bilde

Så må vi ha fyll, det lages i gryte, kryddres og godgjøres....

Bilde

Ost må en så klart ha, og den må rives....

Bilde

Så smører man fyllet ut over bunnen.....

Bilde

Osten drysses over....

Bilde


Glemte å ta bilde av den ferdige pizzaen (tabbe) Men her er ett bilde av en jeg halvstekte for å fryse.

Bilde

Og nå er jeg svinaktig mett!! :D
Sist redigert av kennethx den 01 mai 2004 09:20, redigert 2 ganger totalt.

 #42693  av Gossi
 
Du leder "beste Off topic" listen min ihvertfall! Helt konge! God så den til å være også! :D :D :lol:

 #42694  av sleeper
 
hehe... imponerende.... :D

 #42697  av tbergstad
 
Øyyy.... flinker mannen... :D ..
Men det som kanskje imponerer meg mest er det rene kjøkkenet ditt.. Du har vel dame?...

 #42700  av kennethx
 
hihi.

Dame har jeg ja, men det er faktisk min oppgave å ta oppvask og sånn (Så jeg kjøpte oppvaskemaskin ganske kjappt :) )

Pizzaen er forresten veldig god :D

 #42714  av chris
 
Hihi, skikkelig bra. Step-by-step billedlig dokumentert pizza-laging. Konge :D

 #42715  av cameleon
 
Helt utrolig bra :D

Er bra dere deler på ting å tang i hjemmet.

Gjorde det den tiden jeg hadde samboer jeg også. Jeg fiksa frokosten og oppvasken der, og hun middagen og oppvasken :mrgreen:

 #42733  av Kjelliken
 
:D Helt utrolig bra beste totalt off topic jeg har lest på lenge.. :D
en strålende start på helgen dette hehe :wink:

 #42771  av larsst185
 
ey,du må jo legge ut oppskrifta :D

 #42775  av kennethx
 
hmm

Oppskrift? En god kokk trenger ikke det =P


Bunnen er vel ca slik (2 bunner):

800g-1kg hvetemel (start med 800, og tilsett litt og litt til deigen er passe)
5dl vann
1pk tørrgjær
2ss soya olje
2ts salt


Heve i 30 min.

Kjevles ut og heves i 20 min på platen.


Fyll:

En 400-500 grams kjøttdeig brunes og haes i gryten

1 rød paprika
1 grønn paprika
2 små eller 1 stor løk
kuttes i småbiter og haes i gryten

2 bokser med hakkede tomater haes i gryten
1 boks med mais haes i gryten

press noen hvitløksbåter, eller kryddre med hvitløkspulver

Tilsett krydder etter smaks metoden
salt
pepper
oregano



La fyllet puttre i gryden på moderat varme med lokket av for å dampe vekk litt fuktighet en 30 min.


Så spres fyll utover pizza bunnene, bruk et redskap som du klarer å sile vekk litt av sausen i gryten med. Den på bilde er helt ok.

Strø så revet Norvegia hvitost over fyllet på bunnen, og sett i ovnen på 225 grader i 18-20 min.

bon appetite!

 #42808  av cameleon
 
Skulle nesten ha hatt et eget hjørne her på forumet, eller sette den her som sticky, så vi alle kunne delt våre kunnskaper med hverandre :D

 #42903  av chris
 
cameleon skrev:Skulle nesten ha hatt et eget hjørne her på forumet, eller sette den her som sticky, så vi alle kunne delt våre kunnskaper med hverandre :D
Hehe, et eget lite mathjørne ja :D

 #42940  av CelicaTurbo
 
mye mais på den pizzaen der da... tørr jeg informere om at mais ikke blir fordøyd i kroppen og kommer hele ut igjen? Rimelig uggent altså :lol:

 #42958  av kennethx
 
CelicaTurbo skrev:mye mais på den pizzaen der da... tørr jeg informere om at mais ikke blir fordøyd i kroppen og kommer hele ut igjen? Rimelig uggent altså :lol:
Da tygger du ikke maten din bra nok =P Tygging er faktisk første steg i fordøyelses prosessen, og mange tar for lett på dette med tygging som faktisk er viktig. :)

 #42971  av CelicaTurbo
 
Det er forbausende hvor mye som unslipper tyggingen selv om man er grundig :) men du er vel en av disse "pene" menneskene som lever med lillefingeren på stilk og som følger slavisk regelen at man skal tygge akkurat 50 ganger før man svelger? :D