Side 1 av 2
En pizza blir til2
Legg innLagt inn:02 mai 2004 17:07
av mr.veilsidewankel
Først må hovedingrediensen hentes

Legg innLagt inn:02 mai 2004 17:08
av mr.veilsidewankel
resterende ingredienser settes fram (mise om place)
Legg innLagt inn:02 mai 2004 17:09
av mr.veilsidewankel
pizza bakes ut
Legg innLagt inn:02 mai 2004 17:10
av mr.veilsidewankel
komponerer kryddermix

danderer litt og leker meg
Legg innLagt inn:02 mai 2004 17:11
av mr.veilsidewankel
River litt ost. forsiktig så en får med kantene. vi vill jo ike ha tørr skorpe
Legg innLagt inn:02 mai 2004 17:13
av mr.veilsidewankel
inn i ovnen. meget kritisk fase. gjærbakst skal behandles som et spedbarn.
Legg innLagt inn:02 mai 2004 17:14
av mr.veilsidewankel
og etter 20 dritspennenede minutter framfor ovnen:
Legg innLagt inn:02 mai 2004 17:15
av mr.veilsidewankel
så den mest kritiske delen av tilberedningen. transjering (ellers kalt oppdeling)

pass på kniven, den er rusten...
Legg innLagt inn:02 mai 2004 17:17
av mr.veilsidewankel
og. her, etter 30 intense minnutter, det ferdige produktet. det er sånne øyeblikk som gjør det hele verd det!!
dette nydelige stykke av kulinarisk kunst nytes med passende drikke.
Vel bekomme

Legg innLagt inn:02 mai 2004 18:11
av erling
Hmm.. Mye pizza her for tiden.. Er det blomster-finn neste eller....
Legg innLagt inn:02 mai 2004 21:17
av chris
Bra oppskrift det der

Legg innLagt inn:03 mai 2004 08:17
av CelicaTurbo
....og beste pizzaen brukt som illustrasjon

Legg innLagt inn:03 mai 2004 09:51
av MR2turbo

Kansje Kristian skulle lage ett eget mat-forum til oss...

Legg innLagt inn:03 mai 2004 11:32
av chris
Legg innLagt inn:03 mai 2004 12:30
av Dalan